Главна буква за черния пипер

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 933 пъти

Новият продукт # “АкваСорс Куркума комплекс“ естествено привлича внимание, но и предизвиква въпроси. Като този: Искам да го пробвам, но не е ли притеснително наличието на Черен пипер в него?

Каква съдба имат тези черни уханни перли, подтикнали откриването на Индия, и последващите Велики географски открития! Не само са най-употребяваната подправка в света, но и продължават да ни вълнуват, затова ще пиша Черния пипер с главна буква. Има обаче два факта, които подкрепят съчетанието му с куркумата във формулата „АкваСорс Куркума комплекс“.

След аргументираните изследвания, експерименти,  публикации и съобщения за силата на куркумата  като лечебна храна, направени от проф. д-р Бхарат Бхушан Агарвал, авторитетен изследовател и ръководител на лаборатория в Хюстън, научните среди започват да изследват нейното силно противовъзпалително въздействие. Така учени от Тайван доказват, че куркумата почти не преминава през чревните бариери и не се усвоява от храносмилателната система, ако не е смесена с черен пипер или джинджифил. Което неизменно се прави в кърито! А Черният пипер умножава абсорбцията на куркума от тялото две хиляди пъти!

И все пак дали Черният пипер ще понесе на всеки? Както се казва: Четете етикета! В капсулите куркумата е съчетана с най-активните и полезни съставки на различни, потенциращи действието й, подправки и растения, под формата на екстракти. Или „Куркумин комплекс“ съдържа не просто смлян черен пипер, а пиперин или неговите най-ценни молекули. Остава да пробвате и да споделите!

 

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация