На кафе с АкваСорс каталога

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 997 пъти
АкваСорс водорасли 120 капсули АкваСорс водорасли 120 капсули

Сигурно си мислите, че става дума да пия кафе с някого и да му дам каталога на АкваСорс, както се очаква от всеки дистрибутор. Обратно, усамотих се със самия Каталог и той спoдели с мен доста точна информация.

Наистина не е новост твърдението, че синьо-зелените кламатски водорасли са суперхрана, защото през последните 20 години наблюдавах как ние, хората се извисихме до разбирането на тяхната същност като първообраз на храната, т.е. суперхрана. Смело мога да твърдя, че те станаха първопричина за формулирането на това понятие. Но да имаш документ, който Европейският орган по безопасност на храните EFSA го регламентира „с обосновани научни доказателства“, е предимство. Официално са обявени (Виж стр. 6 в новия каталог на АкваСорс) за „изключителен ефикасен източник на храна“и като другите суперхрани „могат да подпомогнат процеса на естествено възстановяване на организма и да удължат по-продуктивния начин на живот“.

Основни предимства и ползи:

• Едни от най-пълноценните и ефикасни природни хранителни източници
• Осигуряват широк спектър хранителни елементи, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеин, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди.
  Намаляват умората и изтощението
  Оказват благоприятно въздействие върху нашата нервна система
  Благоприятстват функционирането на нашата имунна система
  Подпомагат функцията на умствената дейност
  Освобождават допълнителна енергия в тялото
  Подпомагат нормалните когнитивни функции, важни за паметта и възприятията.
  Налични в удобна True-filled капсула (без пълнители или свързващи вещества), на прах или в течна форма.

Това със сигурност знае всеки почитател на водораслите, но не съм убедена, че всички, са забелязали, че Суперантиоксидант с пикногенол също е сертифициран като суперхрана! „AquaSource е съчетала този патентован антиоксидантен екстракт заедно с уникална комбинация от билки и каротеноиди, които работят в синхрон. Мнозина усещат, че силата на този продукт се крие в ползите против стареене. Това, което прави нашия Супер Антиоксидант толкова добра Суперхрана е уникалната комбинация от съставки.

Не пропускайте в списъка на суперхраните водорасловия шейк „Лайтен-ъп“, АкваСорс Течни Водорасли с екстракт от червени и черни боровинки, АкваСорс Морска Енергия. Вярно е, че допълвахме културата си за суперхраните и от книгата“Суперхрани“ на Дейвид Уулф, но се оказва, че Европейският орган по безопасност на храните има своя класация, която още повече обогатява нашия Каталог.

Изпих си кафето, време е да затварям. Вие може да сравните моята информация с каталога, а ако откриете нещо интересно – пишете!

Ели Хорозова

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация