ПЪТУВАЩ СЕМИНАР 3-5 ЮНИ 2016 Г

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 1685 пъти

   Здравейте колеги, вече оформихме основната група за пътуващ семинар в България по специално избран от нас маршрут. Време – от 3 до 5 юни 2016 г. Маршрут: Търново - Никополис ад Иструм – Разград – Свещари тракийските обекти към ЮНЕСКО – Демир Баба теке - Русе – Иваново – Червен – Русенски Лом. За по-пълна представа по дни и обекти – прочетете целия текст със своя парола. ЦЕНА за транспорт, 2 нощувки със закуска и екскурзоводско обслужване - 149 лв на човек.  Предстои ни запознаване с удивителни обекти от древното минало и природните прелести на Дунавската равнина - повечето от световна величина и скъпи на сърцето за всеки българин. Всички са чували за 3-те гробници на Свещари под закрилата на Юнеско, но те съвсем не са перлата на нашето пътуване. Всъщност, всеки сам ще открие своя фаворит! В последните години бяха разкрити изключителни артефакти и дадености, музеите в тези градове са уникални, на световно ниво.

 Както обикновено, ще обменяме опит, стил, умения и идеи за развитие и напредък в нашия достъпен и вълнуващ бизнес на взаимоотношения и приятелство, което е част от емоцията на пътуванията и общата ни история. Очакваме дистрибуторите от посочените градове да се възползват от възможността да поканят свои близки и приятели на вечерните срещи.

Записвания с КАПАРО  от 50 лв до 15 април 2016 г. Доплащането е до 2 седмици преди датата на отпътуване. Цената за всички, независимо откъде се качват, е 149 лв.

Моля разкажете за тази възможност на вашите близки, партньори, дистрибутори, приятели!

Банковата ми сметка е в БПБ BG38BPBI79401042384101, Ели Славова Хорозова, 0888 846 830, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Никополис ад Иструм – Разград – Свещари – Русе – Иваново – Червен – Русенски Лом

1-ви ден:

Отпътуване от София за Велико Търново. Кратка почивка в Търново. Отпътуване за Никополис ад Иструм - античен римски град, разположен на 18 км северно от Велико Търново по пътя за Русе.

Отпътуване за Разград. Посещение на археологически резерват Абритус, където са Намерени са невероятни останки от римски военен лагер (кастел) и късноантичния-ранновизантийския град Абритус. Открити са останки от крепостни стени, сгради, порти, склад за храна, жилищни постройки и други. Днес Абритус е един от най-добре проучените и реставрирани антични градове.  Настаняване в хотел 3* в Разград. Нощувка.

2-ри ден:

Закуска: Отпътуване за Свещари.  Тук през 1982 г. е разкрита тракийска гробница с уникална архитектура и украса, които я нареждат в Списъка на световното наследствонаЮНЕСКО. Посещение на Демир баба теке, намиращ се в границите на историко-археологическия резерват „Сборяново”. Резерватът обхваща територията в западната част на Лудогорското плато, по поречието на р. Крапинец, между селата Малък Поровец и Свещари в община Исперих. Той представлява уникален комплекс, състоящ се от селища, светилища и некрополи от дълбока древност. 

Отпътуване за Русе.  Разглеждане на Доходното здание – символ на града, регионалния исторически музей, музея на градския бит (наричан още къщата на Калиопа), къщата – музей „Захари Стоянов”. Свободно време. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

3-ти ден:

Закуска.  Посещение на уникалните “Ивановски скални манастири” до с. Иваново - един от най-големите културни и духовни центрове на Второто българско царство, включени в списъка със защитените световни културни паметници на ЮНЕСКО. Посещение на Басарбовски манастир до с. Басарбово - единствения действащ скален манастир в България. Посещение на “Средновековен град Червен” - най-голямата и автентично запазена крепост. Отпътуване за природен парк Русенски Лом, обявен за защитена територия през 1970 г. 

Отпътуване за Велико Търново.

Отпътуване за София. Пристигане късно вечерта.

Цената включва:

Транспорт

2 нощувки със закуски

Екскурзоводско обслужване по маршрута

Цената не включва:

Входните такси за посещаваните обекти

Разходи от личен характер

Цена– 149 лв.

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация