Заедно е по-леко и забавно

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 2273 пъти

 Честита Новата 2016! Освен да е на 6, нека всичко през тази година се получава с лекота и хармония, в радост и изобилие. Нека този, който търси сродната душа – да я намери,  да се родят нови деца, да се построят нови къщи, да се подкарат нови коли, да се започне или завърши обучение, да се сътворят нови книги, песни, картини, модели, приятелства – всеки да изяви най-доброто от себе си. Да изгреят нови директори в нашата мрежа и бързо да израстват в лидери, а настоящите да поемат повече вдъхновение, за да правим околния свят по-смислен, разнообразен и богат.

На студа и зимата може да се погледне като на точка на замръзване или мига преди старта, началото на пътя, решителната крачка към любовта, мечтата. Предчувствие за пролет, цъфтящо лято, плодоносна есен и кръговрат отново и отново! За много благодатни и мирни години, приятели!

А ако искате да бъдете подкрепени – заповядайте на срещите в началото на 2016 : (виж календара)

София, 19.01.16 . Начало 18,30 ч. Място: офисът на Е.Хорозова. Тема:

Как да изградим успешен личен бизнес с непрекъснато нарастващи доходи - Нещо напълно възможно, без риск, без вложения, с подкрепата на хора, които преди теб са успели. Вземи решение и действай! Заедно е по-леко и забавно!

София, 25.01.16. Начало: 18,30 ч в офиса на Е.Хорозова - Среща за ползата от суперхраните, хранителните добавки и козметиката на АкваСорс.

София, 6.02.16. от 13-19 ч - Да направим своята "Карта на желанията"в Залата на АкваСорс - Академия.

ВНИМАНИЕ: Пишете си 6-цата на февруари в тефтера и се включете в специалната практика "Карта на желанията", с водещ магистър-психолог Сабина Велева. 6.02.16 (събота) от 10 ч до 16 ч. ЦЕНА: 10 лв. Записвания до 29.01.16 г 

Очаквайте датите, условията и маршрутите на поредните съвместни пътешествия по специални места,  у нас и зад граница. Все още приемаме предложения и идеи за мечтани земи и гледки. Вярвам, че ни очаква една изключителна година! Ели Хорозова

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация