За кого са антиоксидантите?

  • Публикувана в Новини
  • Прочетена 3052 пъти

Когато сутрин си миете зъбите и от венците ви тече кръв, или пък имате лек кръвоизлив в окото, ако сте уморени, с отекли глезени, ако кръвоносните ви съдове са крехки – антиоксидантите в храната ще се преборят с всички тези патологични отклонения. Ако обаче са налични...

В случай, че свободните радикали по някаква причина станат твърде много и антиоксидантите не мога да се справят с тях, започват здравословните проблеми. Скоростта на производство на свободни радикали в тялото нараства, например при преяждане, когато организмът е принуден да преработва много повече хранителни вещества, отколкото са му нужни.

-        Налага се очевидният извод – излиза с твърдение Конгресът на Европейското дружество по кардиология – че естествените средства за защита са най-същественият положителен фактор в борбата срещу стареенето. Доскоро науката препоръчваше като силни антиоксиданти витамините А,С и Е, някои минерали като селен. Но се доказа, че мощната имунна система на растенията съдържа редица полезни и ефективни антиоксиданти – проантоцианидинови биофлавоноиди, каротини (фикоцианин, бета-каротин), които са приложими и действени при човека, в известен смисъл по-ефективни от известните хранителни вещества-антиоксиданти. Биофлавоноидите и фикопигментите извъшват нещо повече! (Виж цялата статия)

Затова Суперантиоксидант с пикногенол и водорасли е естествено ефективно решение на проблема с окисленията в тялото, особено полезен за очите, сърцето, кръвоносните съдове и мозъка, ставите... Ако този продукт се комбинира с  другите антиоксиданти Коензим Q10, Плодова енергия (букет от биофлавоноиди), комплекс „Течно злато” – със сигурност човек осъществява качествена профилактика срещу преждевременното стареене. Не забравяйте и синьо-зелените микроводорасли АФА с богатството на фикоцианин, бета-каротин и описаните антиоксиданти, в комплект слънчеви фотони! Така, че антиоксидантите са за тези, които осъзнават липсата на подобен капацитет на храната ни и правят необходимото, за да компенсират липсващото звено ! Ели Хорозова 0888 846 830,Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация