Вълнуващо просто, нали?

  • Публикувана в Стил на живот
  • Прочетена 2252 пъти

Една история се загнезди в ума ми и реших да я споделя с вас. Голяма фирма, разпространяваща кексчета в кутии, започва да търпи големи загуби от неустойки. Производството било напълно автоматизирано и по някаква причина не всички кутии излизали пълни. За справяне с проблема компанията наема консултантска фирма и за кратко време рекламациите спират.

Оказва се, че докато работи върху софтуера на механичната система, консултантската фирма слага на изхода на конвейера човек да проверява дали кутиите са пълни. Само, че на него му омръзнала еднообразната работа и поставил на своето място силен вентилатор да издухва празните опаковки! Вълнуващо просто, нали?

Въпросът е как да издухаме баласта от своя живот, от мислите и практиката си, от своите вярвания и нагласи? Днес имаме рядък шанс с достъп до подходящи книги, духовни школи, специални семинари, обучения, техники... Поискаме ли помощ – ще я получим! Никога досега знанието не е било така достъпно. И съдбата ни наистина зависи от нас и нашите решения! Не забравяйте - никой не може да промени живота ни вместо нас!

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация