Възможен ли е пасивният доход?

На 10 юни 2014 г беше последният ми работен ден, според реда за пенсиониране - просто навърших нужните 60 год+8 месеца. В моя случай това е доста условно, защото имам зад себе си сериозна МЛМ -организация в АкваСорс и на практика мога да работя, както и досега, или ако се оттегля - да получавам пенсия+пасивен доход. Всичко това е резултат от постоянните ми усилия, учене и вярност 17 г с една и съща компания. Различното от обикновеното пенсиониране е,че мога да продължа да разраствам бизнеса и да давам шанс за по-добър живот на още хора, които не се примиряват с действителността. 
Когато започнах бях бивш главен редактор, отказал да слугува на партии и хора със съмнителни ценности, с невръстно болно дете, без доходи и неясна перспектива. В бизнес-средата на МЛМ срещнах независими, осъзнати личности, които искат да живеят пълноценно и благополучно по европейски стандарти в изтерзана България. 
Убедена съм, че тези, които изберат и останат в професията "независим дистрибутор" са най-добрата част от нашето общество. Защото без сериозни вложения, а само с предприемчивост, лични качества, непрекъснато попълване на знанията и доста труд - отварят за себе си, и другите, които ги последват, перспективни работни места. Получават осигуровка, плащат си данъците и подкрепят икономиката. И в същото време могат да се занимават с каквото обичат или работят своите професии. Край мен това е реалността на стотици качествени приятели, с които споделяме живота си в нашата красива незаменима България. 

Ако искате да разберете дали това е възможно и за вас - заповядайте! Още във вторник, 17 юни 2014 г  вижте моята презентация на цялата възможност. Място - залата на АкваСорс, София, ул.Костенски водопад 47. Начало 18,30 ч.

Пишете на skape eli_horozova, e-mail Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация