Техният избор е АкваСорс

Нашите директори споделят:

 

Илиана Йонова, директор от Пловдив

Iliana-a

"АкваСорс за мен е здраве, финансова независимост, духовно израстване, свобода, енергия, щастие, пътешествия и

възможност да се помага на други хора и те да го постигнат. Благодаря на всички прекрасни хора от екипа, които ми протегнаха ръка! Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Сабина Велева, директор 3*в АкваСорс

Сабина Велева, директор 3*, Пловдив: "Обичам свободата - и в мислите, и в действията си. Обичам приятелите си – всички в екипа ми са именно такива. Обичам голямото си семейство - Николай, децата и внуци ни - здрави, усмихнати, жизнерадостни. Обичам пътешествията и предизвикателствата.

Освен свобода, здраве и много щастливи мигове, АкваСорс ми даде и финансова независимост. От сърце желая все повече хора да правят това, което искат и да искат това, което правят, и с удоволствие работя за тази кауза." 

0889220245, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

Антоанета Дилинска, директор 2*, София Защо съм в Аква Сорс?

Първо продуктите - с постоянно доказващи се неоспорими ползи за всеки, който ги приема.

Фирмата - точен, лоялен партньор с екип от компетентни и отзивчиви хора, винаги даващи най-доброто в сътрудничеството си с нас, дистрибуторите.

Бизнесът - естествен и приятен начин да бъдеш полезен, споделяйки и разпространявайки информация за здраве, възможности за неограничен доход, личностно развитие и всичко това в една постоянно разширяваща се среда от единомишленици и приятели.

Казано с три думи: Енергия, Действие, Свобода.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., 0889378771

НЕДА ДОНЧЕВА, директор 3*, Горна Оряховица

АкваСорс ми даде шанса на свободен избор... И аз избрах: здравето вместо болестите, финансовата сигурност вместо недоимъка, личностното израстване и развитие – пред деменцията, приятелството – вместо безразличието. Доброномереност – вместо неприязън. И имам всички позитиви на стойностен човек.

0889107069, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

6 март, 2013 г ВАСКА РАНЧЕВА, директор 3*, Пловдив:

Vaska-Rancheva

Аз се занимавам с най-добрия бизнес. Малко се иска, за да започнеш да печелиш. Падам, ставам и пак продължавам. Компанията е по правилата, а  продуктът е нужен за всички. Аз съм тук, за да се сдобия с повече успех.

Ползвам продуктите на 100%, разказвам за тях на макс, предлагам финансова идея за няколко евро, които всеки може да размножи, ако прави това, което правя аз. Чувствам се щастлива и свободна. Защото духът е любов, вселената е любов, ние сме любов. И аз съм част от тази любов. Благодаря ви! GSM: 0887980320

 

ВАЛЯ ПАНЕВА, директор 3*, София

„АКВАСОРС прави мен и семейството ми здрави, дейни и енергични. Среща ме с много единомишленици, които стават мои приятели. И не последно място – дава ми възможност да повишавам доходите си за по-качествен живот.“

КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ ЗА ЗДРАВНА ПРОФИЛАКТИКА И РЕХАБИЛИТАЦИЯ, София , ул. Костенски водопад 65, ап 4.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., GSM 0888815622

Аз съм МАРГАРИТА ПАНАЙОТОВА - щастлива пенсионерка на 70 години,която чрез мрежовия маркетинг на АкваСорс се радва на свободата да се среща с прекрасни хора,с които споделя истинско приятелство.

АкваСорс ми дава възможност да мечтая и да постигам целите си,да бъда независима от страха за предстоящи битови разходи и други житейски изненади.Най-големият подарък обаче е ЛЮБОВТА,която раздавам чрез най-нежните и цветни синьозелени микроводорасли от езерото КЛАМАТ.

Мога да изброя и още доводи за ползите от маркетинга и компанията, но тези са основните и значими за мен!БЛАГОДАРЯ на АКВА СОРС!Директор АкваСорс от София,  0886048229, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

ПЕПА РАШЕВА, директор, Добрич

АкваСорс действително промени живота ми, защото чрез нея  не само отгледах сина си в прекрасно здраве. АкваСорс за мен е свобода в ежедневието , свобода за Духа, възможност да направя милион добри дела ! Благодаря на Бога за този шанс!

GSM: 0895 77 11 78, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.http://dobri-dela.blogspot.com/

СТОЯНКА ДОНОВА, директор,с. Момина Клисура, Община Белово

Първата ми среща с продуктите на АкваСорс беше заради здравословни  проблеми. В резултат от редовното приемане на тези чудесни продукти се подобри моето здраве, на близките ми и начина ни на живот.

След като се убедих в действието им, започнах да споделям с приятели и познати. Много от тях повярваха в продуктите, започнаха да ги приемат, а някой се възползваха и от възможността, която дава фирма АкваСорс да развият собствен бизнес. 
Така в последствие се получи мрежа от дистрибутори и през през 2012 г се квалифицирах като Директор.
Изказвам сърдечни благодарности на Васка Ранчева и Ели Хорозова, които са винаги до мен и ме зареждат с оптимизъм и увереност, и на всички, които повярваха на мен и продуктите на АкваСорс. 0887408886, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

КАТЯ ПИШМАНОВА, директор 3*, София:

Здравейте,
За мен успехът е да постигнеш това, което искаш, а щастието е да искаш това, което постигаш.
АкваСорс ми даде толкова много. Да работя това, което ми доставя огромно удоволствие. Да допринасям за здравето, щастието и свободата не само на себе си и близките ми, но и на всички нови приятели, с които се срещам ежедневно. Да израствам като личност и да разполагам с времето си. АкваСорс ми даде и възможност да пътувам. Ето и няколко мига от моите пътешествия.
Вярвам в доброто и прекрасните моменти, които предстоят.
Бъдете здрави, успешни и щастливи със своя успех!
И не забравяйте да мечтаете мащабно! С обич!

http://www.algaehealth.net

ЕКАТЕРИНА КАРАМФИЛОВА, директор 1*, Пловдив

АКВАСОРС СБЪДНА НАЙ-СЪКРОВЕНОТО ЖЕЛАНИЕ НА ЕДНА МАЙКА - ДА ВИДИ И ПРЕГЪРНЕ  ДЕТЕТО СИ ЗДРАВО! Споделям  тази радост с моите приятели и  моята прекрасна новина се превърна в бизнес, който ми позволява да си гледам спокойно децата и да получавам доходите на хората, заети на пълен работен ден.

http://aquazdrave.com/index.htm

РАЙКА КИРОВА, директор 1*, Горна Оряховица

Да работя с АкваСорс е удовлетворение и радост. Помагам на близките си да са здрави и щастливи, да имат финансова сигурност. Имам много приятели и решения на предизвикателствата.  Желанието ми е да помогна на повече хора да подобрят здравето  и живота  си.

0885759707, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

НЕНКА БАЛАБАНОВА, директор 1*, Пазарджик-Пловдив

Продуктите на АКВАСОРС - този чуден дар на природата, ме дариха със здраве, сила, свобода и финансова независимост. Моята мечта е всички хора по света да започнат да ги употребяват. Тази чиста храна от природата, този божествен дар да влее в тях сила, здраве и дълголетие.

Благодаря на ръководството на фирма "АКВАСОРС"  за чудесните промоции, който правят продуктите по-достъпни за хората! Благодаря на  "АКВАСОРС", която ни помага да се справяме с болестите на новото време! Благодаря на моя спонсор Здравка Ангелиева, че ме запозна с тези прекрасни продукти! Благодаря на Ели Хорозова за голямата подкрепа и всеодайност!

Благодаря на всички приятели и познати, който ми повярваха и подкрепиха! С пожелание за успех! 0889375208

ГАЛЯ РАДЕВА, Директор 3*,  Пловдив

С АКВАСОРС ЖИВЕЯ ПО-ЛЕСНО, ПО-ЗДРАВОСЛОВНО, ПО-ПЪЛНОЦЕННО И ПО-СВОБОДНО.

0887271221, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

РАДИНА КРЪСТЕВА, директор, София-Лясковец

Коя е причината да съм в АкваСорс? В началото започнах заради невероятните продукти и интересните неща, които научавах; заради хората, с които се срещах.

А сега? Сега нещата не са много по-различни, но има нещо, което допреди 5-6 години не бе стояло на дневен ред - отговорността ми към бизнеса. Към това, което съм изградила и изграждам, кога успешно, кога - не чак толкова, но процесът не спира. Към хората, които са ми повярвали, към техните приятели и приятелите на приятелите им.

И СЕГА мога доста да поспоря с Джон Рокфелер, който казва, че приятелство, основано на бизнес, е по-добро от бизнес, основан на приятелство. По негово време не е имало мрежов маркетинг!

0898592819, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., https://www.zelenihrani.com

 Ели Хорозова, екзекутивен директор, София

АкваСорс ми даде независимостта на свободната професия и възнаграждението  на успешния бизнес, в едно с пълноценно човешко общуване с търсещи натури.

Тук съм себе си. Намирам се сред приятели, заедно се учим, забавляваме и подкрепяме в развитието си като личности и професионалисти. Трудът ни е справедливо оценен според благото, което допринасяме за хората и обществото.

Живея, изпълнена с благодарност към екипа, суперхраните, продуктите, компанията и съдбата. Бъдете с нас и обогатете живота си!

GSM: 0888 846 830, www.celeber.net, skape: eli_horozova,

Харесайте нашата страница https://www.facebook.com/pages/wwwcelebernet/332468999941?ref=hl

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация