Един ден

e-mail: 

 Признавам си, че днес получих толкова негативна информация, колкото някой друг за 1 година. Това няма да ме промени, само ме натъжи, сигурно и вас. Отворих ИДЗИН и вижте какво ми се падна:

"...................
Напредва, но се връща обратно.
Постоянството носи щастие.
Ако срещнеш недоверие, запази спокойствие.
Няма грешка.
 
Във време, когато всички елементи напират към прогрес, все още не сме сигурни дали в процеса на напредване няма да срещнем отказ. В такъв случай трябва спокойнода продължим да правим това, което е редно; в крайна сметка то ще донесе щастие. Възможно е да се сблъскаме с недоверие. Не трябва да опитваме да спечелим доверието, независимо от ситуацията, а да запазим спокойно и жизнерадостно разположение на духа, и да не позволим да станем жертва на гнева. Така няма да допуснем грешки. "
 
Радвам се,че тези думи са синхронни с мен. Надявам се и с вас! Благодаря ви, че споделихте с мен още един ден от живота си. Ели
RE:

Благодаря ти, Ели, не само за споделения ден, но и за споделения живот!

В разговора ни ти казах, че нищо няма да предприема в посока на негативен случай и се радвам, че ИДЗИН е дал потвърждение!
Във всеки ден има какво да бъде събрано и закътано в съкровищницата на душата, и смятам точно това да направя, като споделя него::
Вчера една позната от недалечното минало каза толкова топли думи с обещание за среща; две приятелки защитиха нашите продукти активно и адекватно пред своя близка  с препоръка да ни се обади; една млада бременна приятелка (която ти изпраща поздрави) сподели и радости, и малко тъга, и делови въпроси с поръчки за продукти - време в истинска човешка близост; една друга близка душа най-после отиде на зъболекар и получи достоверен отговор...
Честита Първа пролет!
Възобновление и възход на жизнените сили, тонус, желание за живот, намерения и мечти!
С прегръдка и обич,
Тони

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация