Мисия

Здравейте,

Днес все по-малко се подсмихват, когато получат предложение да се включат в мрежовия маркетинг – дори да не вярват, че те могат, виждат, че другиго правят и живеят в собствената си България в радостна реалност. Много хора без специално образование, без начален капитал, без опит, без връзки и политическа обвръзка изградиха нов живот с повече блага, повече приятели, нова култура и поглед към живота, включвайки се в мрежовия бизнес.   ...прочети още

Вече близо две десетилетия АкваСорсосигурява хранителна среда за всеки човек, който има такива стремления. По-стабилно самочувствие, повече естествени решения  - да, това е резултатът от приемането на суперхрани и продукти за здраве. Но съществува и друга възможност с прогнози за впечатляващ растеж– да бъдеш финансово независим, да осъществиш мечтите си и да имаш апетит за нови, а не да стоиш обезсилен пред телевизора.

Уелнес* индустрията е породена от научните пробиви в биологията и клетъчната биохимия, нейната прогресивна информация ще стигне до всеки ваш познат, близък, приятел. Защо да не му кажете вие? Като начало вие станете член на нашата организация, участвайте в обученията, поискайте подкрепа - благоприятното е, че тук се работи в екип.

Ако не се чувствате сигурни или удовлетворени на работното си място, плаши ви възможността да работите или пенсионирате срещу малко пари, все още преживявате загубите, нанесени от прехода или се чудите как да се освободите от тежкото бреме на месечните сметки – вслушайте се в нашето предложение, захванете се с мрежов маркетинг. МЛМ е занимание за предприемчиви хора, готови да променят живота си. Нарича се още франчайз за всеки и е подходящ за заети, а също за интровертни хора, които искат да общуват през компютъра. МЛМ е една неоспорима доказана, и предпочитана днес възможност да добавиш смисъл и съдържание на дните, нови качествени приятели, задълбочени знания, заслужено изобилие. Нужна е само малко смелост, за да преодолееш естествената си срамежливост, да излезеш от инерцията, да пробваш, да се довериш, и да я преодолееш - инерцията, която те държи на едно място... Още повече, че ви очаква може би никога непреживявана подкрепа. В тази дейност всеки е заинтересован вие да успеете!

Както казва Морган Скот Пек обща характерна черта на повечето незрели хора е, че седят бездейни и се оплакват, че животът не отговоря на изискванията им. А за малцината напълно зрели хора е характерно, че смятат за свое задължение – дори за чудесна възможност – да отговарят на изискванията на живота.

Никога до този момент светът не е бил по-информиран и по-мотивиран да прави нещо за съхранение на жизнеността и красотата!  С всеки изминал ден хората се приближават все по-близо до идеята да са здрави с правилни действия и осъзнато  хранене. На нас ни остава само да стигнем до тези, които имат нашите ценности, а АкваСорс е готова да ни плаща да си намираме приятели. Не пренебрегвайте това вълнуващо пътешествие, което прилича на игра, а е толкова сериозен бизнес, при това може да го работите в свободното си време без опеката на началник и тежестта на кредитни задължения!

Нашият избор е АкваСорс и всеки ден ни носи нови потвърждения за правилността му. Информирайте се, това не боли. Боли пропиленият живот. Както казва Ранди Гейджедин от сигурните начини за забогатяване е да бъдем начело на възникващите мощни тенденции .

Ако тези идеи ви допадат и ни харесвате – запишете се в нашата мрежа и бъдете добре дошли! Заедно ще постигнем онова, което не сте си помисляли и в най-смелите мечти!

Ели Хорозова, Екзекутивен директор в АкваСорс

*Сборно понятие от англ., превежда се като благоденствие

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация