Стани един от нас

Качеството на живота според СЗО и нашият шанс

Световната здравна организация предлага качеството на живота да се определя по няколко различни групи параметри:
физически: енергичност/умора, физически дискомфорт, сън и отдих.
психологически: самооценка, концентрация, положителни емоции, негативни преживявания, мислене.
степен на независимост: всекидневна активност, работоспособност, зависимост от лекарства и лечение.
живот в обществото: всекидневна активност, социални и приятелски връзки, приемане на човека в обществото и неговата обществена значимост, професионализъм.
обкръжаваща среда: жилище и бит, безопасност, свободно време, достъп до информация за екологията (климат, замърсяване, гъстота на населението).
духовност и лични убеждения.

А препоръката на психолозите е всеки човек да се опита да оцени качеството на своя живот. Но след това да се замислим за причините за тези оценки. И ако покрай социалните причини, намерим и лични – то това е достатъчна причина да променим нещо в живота си. Да намерим ново вдъхновение и съдържание на дните си. 

Успехът в живота ни може да се измери с нашето:

·       Добро здраве

·       Душевен мир (емоционален комфорт, хармония)

·       Материална обезпеченост.

Мрежовият маркетинг дава шанс за постигане тези основни категории на щастлив живот!

А други казват, че целта на живота не е да бъдеш успешен. Или поне не това което имат предвид хората под успех. Целта не е да станеш известен, уважаван, по-богат и по-добър от всички, а просто да бъдеш възможно най-доброто от себе си. Няма по-силен лакмус и по-голямо училище за личностно усъвършенстване от осъзнатата работата в полза на хората. Включете се в нашата мрежа! 

 

 

Продължава...

ТЕСТ:Готови ли сте за собствен бизнес?

Този тест ще ви помогне да разберете ставате ли си за шеф?

Ако сте осъзнали, че не ви харесва да работите за някой друг, недоволни сте от сегашните си доходи, мечтаете да сте независими - този тест ще ви помогне да  проверите дали сте достатъчно решителни да уволните шефа си и да поемете цялата отговорност сами.

Разгледайте 12-те твърдения и отбележете, с които сте съгласни. Съберете положителните отговори. Ще се справите ли, това за вас ли е - ще разберете накрая.

 1. Вълнувате ли се, когато мислите за възможността да развиете собствен бизнес?АкваСорс-директори в София, Ели Хорозова
 2. Тази мисъл ви кара да се чувствате леко нервни, но вие просто знаете, че е крачка в правилната посока.
 3. Сигурни сте, че ще успеете, независимо какво смятат семейството и приятелите ви.
 4. Обичате да казвате на хората какво да правят и да помагате.
 5. Готови сте да жертвате безкрайни часове от времето си, за да превърнете мечтата в реалност.
 6. Можете да си представите как хората ви благодарят за продукт или възможност, които са променили позитивно живота им.
 7. Готови сте да направите всичко необходимо, стига да не е нелегално или неетично, за да постигнете мечтата си.
 8. Не възразявате срещу това да започнете от най-ниското стъпало, за да стигнете до върха.
 9. Нямате проблем да се срещате с нови хора и уверено да се саморекламирате пред тях.

10.Нямате нищо против да излезете от подреденото си всекидневие и да поемете предизвикателството да учите нови неща.

11.Не ви притеснява перспективата всеки ден да ставате и лягате с идеята си и да се будите посред нощ, опитвайки се да намерите решение на даден проблем.

12.Готови сте да приемете вероятността хора, които сте смятали, че ще ви подкрепят, да се обърнат срещу вас.

Ако сте събрали повече от:

Продължава...

Мисия

Здравейте,

Днес все по-малко се подсмихват, когато получат предложение да се включат в мрежовия маркетинг – дори да не вярват, че те могат, виждат, че другиго правят и живеят в собствената си България в радостна реалност. Много хора без специално образование, без начален капитал, без опит, без връзки и политическа обвръзка изградиха нов живот с повече блага, повече приятели, нова култура и поглед към живота, включвайки се в мрежовия бизнес.   ...прочети още

Вече близо две десетилетия АкваСорсосигурява хранителна среда за всеки човек, който има такива стремления. По-стабилно самочувствие, повече естествени решения  - да, това е резултатът от приемането на суперхрани и продукти за здраве. Но съществува и друга възможност с прогнози за впечатляващ растеж– да бъдеш финансово независим, да осъществиш мечтите си и да имаш апетит за нови, а не да стоиш обезсилен пред телевизора.

Уелнес* индустрията е породена от научните пробиви в биологията и клетъчната биохимия, нейната прогресивна информация ще стигне до всеки ваш познат, близък, приятел. Защо да не му кажете вие? Като начало вие станете член на нашата организация, участвайте в обученията, поискайте подкрепа - благоприятното е, че тук се работи в екип.

Ако не се чувствате сигурни или удовлетворени на работното си място, плаши ви възможността да работите или пенсионирате срещу малко пари, все още преживявате загубите, нанесени от прехода или се чудите как да се освободите от тежкото бреме на месечните сметки – вслушайте се в нашето предложение, захванете се с мрежов маркетинг. МЛМ е занимание за предприемчиви хора, готови да променят живота си. Нарича се още франчайз за всеки и е подходящ за заети, а също за интровертни хора, които искат да общуват през компютъра. МЛМ е една неоспорима доказана, и предпочитана днес възможност да добавиш смисъл и съдържание на дните, нови качествени приятели, задълбочени знания, заслужено изобилие. Нужна е само малко смелост, за да преодолееш естествената си срамежливост, да излезеш от инерцията, да пробваш, да се довериш, и да я преодолееш - инерцията, която те държи на едно място... Още повече, че ви очаква може би никога непреживявана подкрепа. В тази дейност всеки е заинтересован вие да успеете!

Както казва Морган Скот Пек обща характерна черта на повечето незрели хора е, че седят бездейни и се оплакват, че животът не отговоря на изискванията им. А за малцината напълно зрели хора е характерно, че смятат за свое задължение – дори за чудесна възможност – да отговарят на изискванията на живота.

Никога до този момент светът не е бил по-информиран и по-мотивиран да прави нещо за съхранение на жизнеността и красотата!  С всеки изминал ден хората се приближават все по-близо до идеята да са здрави с правилни действия и осъзнато  хранене. На нас ни остава само да стигнем до тези, които имат нашите ценности, а АкваСорс е готова да ни плаща да си намираме приятели. Не пренебрегвайте това вълнуващо пътешествие, което прилича на игра, а е толкова сериозен бизнес, при това може да го работите в свободното си време без опеката на началник и тежестта на кредитни задължения!

Нашият избор е АкваСорс и всеки ден ни носи нови потвърждения за правилността му. Информирайте се, това не боли. Боли пропиленият живот. Както казва Ранди Гейджедин от сигурните начини за забогатяване е да бъдем начело на възникващите мощни тенденции .

Ако тези идеи ви допадат и ни харесвате – запишете се в нашата мрежа и бъдете добре дошли! Заедно ще постигнем онова, което не сте си помисляли и в най-смелите мечти!

Ели Хорозова, Екзекутивен директор в АкваСорс

*Сборно понятие от англ., превежда се като благоденствие

Продължава...

Подкопава ли ви СТРЕС-ът?

Засегнати ли сте от СТРЕС?

Тестът е разработен в САЩ. Отбележете всеки въпрос, който съответства на някое от изредените състояния през последните 6 месеца и ги сумирайте:

 1. Отпускате се трудно без допълнително въздействие, например на алкохол, телевизия.

 2. Усещате непрекъснато напрежение и физически дискомфорт.

 3. Имате храничен нервен стомах.

 4. Имате някакъв навик от рода на – гризете ноктите си, потропвате с пръсти или крак.

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация