Сутрешното почистване-здрав разум в грижата за кожата

  • Публикувана в Козметика
  • Прочетена 2566 пъти

сутрешна грижа за кожата, Нечъръл бийнг

Всеки разбира, че почистването на лицето преди нощния сън е добър навик. Стига средството ни да е достатъчно активно, за да премахне по-тежкия водоустойчив очен грим, фонове, пудри, заедно с мъртви клетки и поети от кожата различни нечистотии от замърсения въздух и газовете. Един от белезите, че миещите средства с мед и масло от манука от новозеландската серия „Нечъръл бийнг“ на АкваСорс  са ефективни е фактът,че не причиняват възпаление на очите, оставят чувство за свежа чистота и нещо важно – не активират омазняване при комбинираната кожа.

Но дали забързани за предстоящия ден проявяваме достатъчно здрав разум в сутрешното миене? Или пренебрегваме „технологичната“ препоръка да започнем тоалета си с меката грижа на съответстващото на нашата кожа миещо средство от серията?

Според специалистите чиста грешка е да се разчита само на нощното дълбочинно измиване, въпреки доказаните качества на тези продукти и специалните качества на меда и маслото от манука.  Именно сутрин нашите отделителни пътища са натоварени от неуморната нощна работа на тялото да изхвърли различните токсини, в което участва и най-големият ни орган - кожата. Даже обратно – върху кожата пада най-голямото напрежение, тъй като тя се стреми да компенсира претоварването на бъбреците, червата, кръвта, лимфата...  Не случайно първите показатели за пренасищане на организма с токсини са кожата, косата и ноктите.

Нека й отдадем заслуженото внимание и се погрижим за свежестта на нашата кожа сутрин. Достатъчно е след първото плисване на вода нежно да разнесем  миещото средство „Нечъръл бийнг“ и да го оставим  няколко минути  да си свърши работата на молекулярен магнит.(Може през това време да си измиете зъбите с титаниевата йонна четка „Соладей-еко“, която разчита да четкаме 3 минути.) След това ползващите козметиката знаят реда: тонизиране с Тоник гел и когато прозрачния гел попие в кожата, и се свърже с тъканта, следва подхранване и балансиране с Дневен и Околоочен крем. Така ще се възползваме максимално от заложените ползи в  биологично активната сертифицирана натурална козметика „Нечъръл бийнг“ с мед и масло от манука, при това не само жените, но и мъжете, които ценят естествената красота.

Ако желаете повече информация - заповядайте на нашите срещи и козметични партита, или се обърнете към човека, който ви е насочил към този сайт. На ваше разположение: Ели Хорозова

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация