Абсолютно натурална козметика от Нова Зеландия

  • Публикувана в Козметика
  • Прочетена 3922 пъти

Изборът на хората от новото време
„Информираните хора вземат интелигентни решения”

Запознайте се с абсолютно натуралната, наистина уникална, неповторима и високоефективна сертифицирана козметика от Нова Зеландия – Natural being®

 

Тази природна козметика е плод на съвременно екологично съзнание, напредналите постижения на модерната молекулярна наука и дългогодишни целенасочени дирения. Нейн създател е специалистът по аналитична химия Сюзън Хол, носител на приза „Бизнес-дама” на своята далечна-далечна страна и растящо международно признание - особено сред артистичния свят и радетелите на холистичен подход към здравето - за високия клас здравословни авторски продукти.

Абсолютно натурална – без синтетични съставки и консерванти (парабени). Големият принос на Сюзън е откритието на консервиращата сила на естествен мед от манука, редки смоли и масла от екзотични целебни растения като харакеке, тана мабуто, кумарахау, кората на тотара (виж повече в Статии).

Наистина уникална и заради съдържанието на растителни уникати, подходящото смесване на веществата и условието за синергичен ефект.

Неповторима и ефективна грижа, предопределена от съчетанието на биологично активни фактори и съставки, извлечени и потенциирани с различни техники и осигуряващи постоянно ниво на активност и специфично въздействие върху кожата – балансиращо, хидратиращо, успокояващо, подхранващо, тонизиращо - за поддържане естествените процеси на обмяната на веществата, самозащита и регенерация на кожата.

Крайният ефект е – чиста, мека, изхранена кожа без лъскави отблясъци. Натуралната козметика забавя стареенето и образуването на бръчки, осигурява специално внимание към проблемните участъци (акне, червени капиляри, сухота). Ползването й оставя усещане за адекватност към потребностите на нашата непромокаема самоподдържаща се обвивка, важна част от личното ни самочувствие. Натуралната козметика от Нова Зеландия е безвредна и приложима за новородено и малки деца, при проблемна тинейджърска външност, за осъзнатото съхранение и поддържане на естествената чистота и красота на жените и мъжете всеки божи ден.

На разположение от серията Natural being® са

Комплект за нормална към суха кожа:

* почистващо средство – Натурален почистващ гел с мед и масло от манука,

* тоник –Натурален тонизиращ гел,

* дневен- Дневен крем с екстракт от мед и масло от манука,

* нощен – Обогатен нощен крем с екстракт от манука,

* околоочен крем – Натурален стягащ крем за около очите с мед и масло от манука

и Комплект от нормална към мазна кожа:

* Натурален почистващ лосион с мед и масло от манука,

* Натурален тонизиращ гел,

* Дневен крем с мед и масло от манука,

* Нощен крем с екстракт от манука,

* Натурален стягащ крем за около очите с мед и масло от манука

с добавка към всякакъв тип кожа –

универсалният Крем за ръце и тяло с мед и масло от манука.

Как изглежда козметиката и какъв ефект ще окаже върху вашата кожа, може да разберете на живо, ако участвате в козметично парти с демонстрация. Заповядайте, следете програмата в КАЛЕНДАРА на сайта, информирайте се от човека, който ви е препоръчал този сайт или пишете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация