Не казвайте този продукт не е за мен!


ЛИВЪР КЛЕНЗ с йонни минерали - продукт за детоксикация на черния дроб, природна защита срещу отровите и по-високо ниво на енергията

Продуктът ЛИВЪР КЛЕНЗ с йонни минерали е една безопасна, научно-обоснована формула, разработена с вещина и дълбоко познаване на природните средства, билки и вещества за защита и стимулация на чернодробната клетка срещу бомбандировките на токсините и отровите. Съдържа най-ефективните естествени протектори на чернодробната клетка. Дневната доза осигурява: Бял трън ( или млечен бодил Silybut marianum ) – 8000 мг на прах = 400 mg силимарин - 80% -ен екстракт на активното му вещество, Са аскорбат 100 mg (алкалната форма на витамин С), Холин 50 mg, Инозитол 50 mg, Синьозелени кламатски водорасли А FA 100 mg, N -ацетил L –цистеин – 100 mg, L -глутатиoн 30 mg, Съчетание от 50 mg йонни минерали от Голямото солено езеро в Юта, САЩ, Витамин Е 33,5 mg (като D -алфа-токоферол сукцинат); Селен 50 mg (органичен селенметионин).Съдържание – 60 капсули.

Не казвайте този продукт не е за мен. За съвременния човек чистотата на кръвта и навременната детоксикация на тялото са най-сигурното средство за добро здраве, възстановяване на жизнената енергия и самочувствие.

Черният дроб е жизнено важен орган (не може без него), но и с огромни резерви – дори с 1/8 е в състояние да поддържа тялото. Той е най-големият плътен орган в човека, с дебелина около 15 см и тежина близо 1,5 кг, с 4 пъти по-голяма потребност на клетките от кислород, в сравнение с повечето останали. Максимален потенциал достига до 20 год възраст, като с невероятната си способност за регенерация, в рамките на човешкия живот подменя клетките си над 50 пъти!

Сред най-важните функции на черния дроб са:

* Преработка на храната и напитките в гориво за производство на енергия и топлина – в статична форма на празен стомах за едно денонощие тялото ни произвежда енергия, достатъчна да се загрее 20 л вода от 10 до 100` С. При интензивни спортни занимания (за 8 ч) отделената енергия ще стигне за нагряването на 100 литра до 100` С. Черният дроб е органът с най-висока вътрешна температура 40` С.

* Превръщането на чуждите хранителни вещества в собствени – от тънките черва хранителните съставки постъпват в черния дроб, където стават полезни и безвредни за организма.

* Главен склад за мастно-разтворимите витамини А , D и нашето кръвно депо. За час преработва повече от 100 л кръв, а при физическо натоварване – няколко пъти повече!

* Освобождава гликоген за поддържане нивото на кръвната захар, произвежда ензими, витамини, холестерол, фактори на съсирването и отделя жлъчна течност за емулгиране, смилане и усвояване на мазнините.


Сравнението на черния дроб с химически завод не е преувеличение, защото той може да промени почти всяко химично вещество и има тежката задача

* да филтрира, разгражда и обезврежда отровите и отпадните вещества, попаднали в кръвта веднъж от дишането и храната, втори път от лошото храносмилане, вредните вещества в червата (например амоняк), лекарства, алкохол, битова химия и козметика, автомобилни газове, радиация, пестициди, тютюнев дим...

* Когато функцията му се наруши, вредните вещества се натрупват и дразнят мозъка и нервната система.

* Мощен орган за деинтоксикация, черният дроб подпомага лимфната система за втечняване на замърсителите и канцерогените, и изхвърлянето им от организма.


Черният дроб естествено остарява след 50 години, когато започва да намалява неговата маса и се променя количеството отделяна жлъчка, но иначе здравият орган запазва функционалността си до преклонна възраст.

В днешно време, трупаните с години токсини в храносмилателната система и лимфата, са в основата на масовото състояние на хронична умора, запек, затлъстяване, нервност, агресия, липса на енергия и инициативност, но и предпоставка за появата на заболявания на кръвта, очите, ставите, кожата, вътрешните органи, нервната система, психиката, за хормонално разстройство и стерилитет, имунна недостатъчност и дори животозастрашаващи диагнози. Профилактиката на този перфектен незаменим орган е многократно по-лесна, ефективна и евтина, отколкото лечението. Погледнете през прозореца – животът заслужава ангажираност със собственото ни здраве, а трудолюбивият ни черен дроб - уважение! {mospagebreak}

Водещата съставка в ЛИВЪР КЛЕНЗ е екстракт от млечен бодил, препоръчван още в І век от римския естественик Плиний Стари като чернодробен лек, ползван през Средновековието, изоставен с развитието на фармацията и реабилитиран през 70-те години на ХХ век. Активните субстанции на белия трън са комплекс от антиоксидантни биофлавоноиди, известни като силимарин. Според мащабни проучвания в Германия, Италия, Канада, Унгария, Франция, а също и в България, силимаринът е не само протектор на здравите чернодробните клетки, но стимулира регенерацията на увредените. Специфичният ефект на силимарина е свързан с блокиране на клетъчните рецептори за усвояване на токсините, както и за неутрализиране на вече поетите от клетките. Освен това ускорява белтъчния синтез в тези клетки, чрез стимулация на ДНК и РНК, което възобновява увредени хепатоцити. Опитно е доказано, че стимулира вътрешната антиоксидантна защита чрез 35% допълнително производство на чернодробния глутатион и така допринася за още по-мащабно неутрализиране на различни видове токсини. Силимаринът модулира активността на мощния ендогенен клетъчен антиоксидант супероксид дисмутазата в чернодробните клетки, което обяснява ефективността на продукта за обезвреждане на свободните радикали от метаболизма на алкохола.

В Европа има натрупан опит за приложение на силимарин за подпомагане функциите на дроба при разнообразни проблеми, а също заради стабилизиращия ефект върху клетъчната мембрана на чернодробните клетки. Известна е публикацията на немския изследовател д-р Г.Фогел от Мюнхенския университет за „невероятното, сензационно” приложение на екстракта от млечен бодил при отравяне с гъби мухоморки – при смъртност 40%, в случая били спасени 100% всички отровени.Истината е, че алкохолът е причина за 80% от чернодробните заболявания. Повече от 200 експериментални и клинични проучвания показват, че белият трън е ефективен при лечението на различни чернодробни заболявания – от леки неразположения в резултат на редовна употреба на алкохол, нездравословно хранене или наркотици, до стеатоза, остри и хронични хепатити, лекарствени и токсични чернодробни увреди до случаи на цироза. Двойно сляпо 2 годишно проучване в Германия за приложението на силимарин при цироза доказва, че билката забавя хода на болестта – в плацебо групата смъртността била с 60% по-висока.

Хроничните възпалителни процеси на черния дроб са предпоставка за развитието на рак на черния дроб, затова, лекувайки възпалителния процес, белият трън може да предотврати развитието на карцином. В Интернет има съобщения на хора с подобен проблем, приемали екстракт от билката, а някои специалисти я препоръчват и при рак на черния дроб заради антиоксидантния й характер, с надеждата, че поне няма да навреди и би помогнала, когато няма какво повече да се направи.

Млечният бодил обаче има опитно и клинично доказан протективен ефект при болни с рак на бъбреците и кожата, а също при рак на гърдата и гинеталиите. Няма странични ефекти, напълно безопасен за бременни и кърмачки.

Лечебната доза е 400-420 mg на ден. В ЛИВЪР КЛЕНЗ екстрактът от млечен бодил е в лечебната доза, при това в синергична връзка с други безценни съставки срещу чернодробна недостатъчност.

Витамин С, под формата на Са аскорбат. Ние живеем в ерата на „антиоксидантната медицина”. Витамин С (заедно с витамин Е) е предпочитаният антиоксидант, защото блокира разрушителното действие на свободните радикали, действа противовъзпалително и намалява серумното ниво на холестерола. Всеки знае, че витамин С е най-важният за човека, и че за разлика от животните - хората, човекоподобните маймуни и морските свинчета не могат да го синтезират, затова трябва да го получават наготово с храната. {mospagebreak}

Витамин С играе първостепенна роля в образуването на колагена, основната структурна нишка в тъканите и кожата. Това има значение дори при вече увредени тъкани и кръвоносни съдове - посредством стимулация на синтеза на колагена стените на съда укрепват (в случая на черния дроб), а опасността от отлепване на плаки в коронарните съдове е по-малка. Освен това витамин С противодейства на нитрозамините – канцерогенни вещества, образуващи тромби. Известно е, че въглеродният окис от автомобилните газове унищожава нашите, и без друго, кратки запаси на вит С, така че приемът му е особено важен за жителите на големите градове. Ако човек редовно употребява Аспирин, трябва да отчита факта, че му трябва 3 пъти по-голяма доза витамин С, защото лекарството предизвиква 3-кратното му изхвърляне. Друг полезен ефект е помощта му в усвояването на желязото.

Както се казва, днес е рисковано да не взимаме продукти, с които да си набавим витамин С и антиоксиданти. Дневната доза е 60 mg на ден, но при стрес, бременност, кърмене, тютюнопушене са нужни поне 100 mg ( една цигара унищожава от 25 до 100 mg витамин С) Продуктът ЛИВЪР КЛЕНЗ осигурява 100 mg органичен витамин С ( или 167% от дневната доза).

Холин ( като битартарат) – от най-дефицитните витамини - В групата. Има липотропно действие (емулгира мазнините) - помага на черния дроб да произвежда лецитин, който разрежда мазнините и не позволява мастни отлагания. При употреба на алкохол черният дроб има нужда от добавка на холин.

Холинът действа съвместно с другия представител на групата В – инозитол, в оползотворяването на мазнините и холестерола. Холинът поддържа холестерола по-течен, така че да не се отлага по стените на артриите и в пикочния мехур.

Оползотворяването на холина в организма зависи от витамин В12, фолиева киселина и аминикиселината L - карнитин.За целта формулата на ЛИВЪР КЛЕНЗ съдържа синьозелени кламатски водорасли AFA - най-богатата в света храна на витамин В групата и съвършен аминокиселинен профил.

Освен, че изчиства организма от отрови и лекарства като подпомага функцията на черния дроб, опасни отлагания в кръвоносните съдове и камъни в жлъчката, холинът помага при Алцхаймер, проблеми с паметта - защото способства за предаване на нервните импулси, особено на мозъчните клетки, свързани с паметта. (Ето един от механизмите на АFA ) Недостигът на холин води до цироза, мастна дистрофия на черния дроб, втвърдяване на артериите и високо кръвно налягане. Препоръчваната дневната доза е 50 mg , в продукта – също.

Инозитолът също е представител на витамин В групата, действа синергично с холина за образуване на лецитин, както и за максималната ефективност на витамин Е.

· Ценен за метаболизиране на мазнините и холестерола.

· Играе важна роля за подхранване на мозъчните клетки.

· Прави косата здрава и предотвратява окапването й.

· Способност за преразпределение на мазнините в тялото.

· Най-явният симптом за недостиг на инозитол е екземата.

Враговете му са алкохол, синтетични хормонални препарати, кафе, сулфонамиди. Дневна доза – 50 mg , тук – също. {mospagebreak}

N -ацетил L -цистеин – Продуктът предлага 100 mg на ден от ценната аминокиселина, предшественик на глутатиона – нашият най-изобилен антиоксидант, и повишава неговите нива в организма. Изследванията показват, че тя предпазва и увеличава устойчивостта срещу: бронхит, бронхиална астма,  хроничен синузит, увреждания на белия дроб от цигари, за лечение на инфекции на вътрешното ухо, за възстановяване след тежки тренировки – на културисти, тежкоатлети. Предпазва от канцерогенните химикали в цигарения дим.

L – глутатион – 3-ти път го споменаваме, а всъщност е известен като тройно подмладяващата аминокиселина, която се произвежда в черния дроб.

· Действа като антиоксидант и обезврежда свободните радикали, които ускоряват стареенето. Има противотуморно действие и се използва при лечението на алергии, катаракт, диабет, хипогликемия и артрит.

· За предотвратяване вредното влияние на химио, лъчетерапии и рентегеново облъчване.

· Предпазва от уврежданията на клетъчните отрови – цигари и алкохол.

L -глутатионът се съдържа в плодовете и зеленчуците, но кулинарната преработка отслабва силно действието му. Препоръчителна дневна доза – 50 mg .

Йонни минерали от Голямото солено езеро в щата Юта , САЩ – без минералите витамините остават неусвоени, много ензимни системи са под въпрос, страда целият организъм. От солените морета и езера (няколко на нашата планета) се добиват органични йонизирани минерали – безценна помощ за обмяната на веществата и енергията на тялото.

Витамин Е – мастноразтворим, нашето депо за него е в черния дроб, мастната тъкан, сърцето, мускулите, тестисите, матката, кръвта, надбъбречните жлези и хипофизата. Състои се от съединения токофероли. Има 8 вида – ¬,І,і,” и така до ё, най-ефективени от които са ¬-токоферолите.

· Витамин Е е наречен витамин на младостта – усилва действието на витамин А, силен антиоксидант, забавя стареенето и окисленията на лошия холестерол. Запазва се в организма сравнително кратко, както витамин В и С се изхвърля след около 3 ч.

· Има много изследвания, че витамин Е е предпазна мярка срещу рак, образуване на тромби, като е способен да ги разтваря и разнася.

· Може да се приема през кожата и затова се прилага и в козметиката.

· Специално приложение при опасност от аборт.

Една особеност – негови врагове са високите и ниски температури, а също хлора – затова не приемайте хранителни добавки с вода от чешмата. Унищожават го и минералните масла от нефтопродукти – така, че присъствието му в масовата козметика с минерални масла и глицерин става безпредметно!(Още едно достойнство на нашата напълно натурална козметика Natural being .) Усвоява се само 100% органичният витамин Е.

Селен – първото, което се казва за селена е, че действа синергично заедно с витамин Е – взаимно усилват ефекта си. Селенът и витамин Е са антиоксиданти, които забавят и могат да предотвратят втвърдяването на тъканите. Селенът е извънредно важен за образуването на глутатион пероксидазата – антиоксидантът във всяка клетка. Мъжете се нуждаят от повече селен – 1/2 от съдържанието му се концентрира в мъжката полова система. Затова препоръчителната доза за жени е 50 мк g , а 70 за мъжете. Продуктът ЛИВЪР КЛЕНЗ осигурява 50 мк g , но не забравяйте, че А FA и йонните минерали завишават дозата. {mospagebreak}

За кого е подходящ ЛИВЪР КЛЕНЗ с йонни минерали ?

· За хора, които често консумират месо и млечни продукти.

· Ако ядете мазно.

· Ако имате съдови проблеми, склероза, диабет.

· Преболедуван хепатит.

· Цироза.

· Стеатоза.

· Алцхмаймер.

· Ако сте нервни, неспокойни, невъздържани.

· При слаба памет,

· с очни проблеми,

· висок холестерол.

· При окапване на косата,

· затлъстяване,

· екзема.

· При употреба на алкохол,

· цигари,

· наркотични вещества.

· Ако пиете лекарства,

· кафе.

· За профилактика след 40 годишна възраст.

· За спортисти, танцьори, артисти, алпинисти, тежкоатлети и всички, от които се очаква непресъхваща физическа и психическа сила.

Начин на прием:

За възрастни: 2 пъти по 1 капсула на ден по време на хранене.

За профилактика – няколко опаковки в годината. При проблеми с черния дроб и потребност от продължителен прием, може да намалите дозата до 1 капсула на ден.

За деца: Ако има нужда – по 1 капсула на ден по време на хранене цялата опаковка.

Задължително условие – успоредно с продукта се пие два пъти по-голямо количество вода от обичайното. Първата седмица може да се появи слаб лаксативен изчистващ ефект.

Препоръка: Продуктът Ливър кленз с йонни минерали ще има още по-бърз и цялостен ефект въху човешкото тяло, ако предварително изчистим и подобрим състоянието на стомашно-чревния си тракт с Пакет „Лесно начало” и Алоефреш. В тази комбинация Ливър кленз се включва от 3-тата седмица на детоксикиращата програма. Не забравяйте и 30 капки „Есенциални мастни киселини”- те ще засилят клетъчното хранене и увеличат ползата за черния дроб, жлъчката, смилането на мазнините, хормоналното равновесие, кожата, косата, ноктите, имунитета и разбира се, мозъка.

 

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация