Начинът, по който успяваме

АкваСорс В мрежовия маркетинг ние си избираме не само компанията, спонсора, времето, но и начина, по който да напредваме. Имаме пълна свобода да бъдем такива каквито сме, никой не може да ни нарежда какво да правим и как да го правим. Можем дори да си създадем собствени инструменти. Супер!

Обаче има един фактор за успеха и крайния ни резултат, доказан в работата ни с АкваСорс, който се нарича ЕКИП. Представете си много опитен, силен, волеви самотен лодкар и лодка с 20 гребци. Кой ще стигне по-далеко? Без да споменаваме веселбата, в която това се случва.

Само, че за да върви гладко лодката с многото гребци, се налага хората да се синхронизират. Ето затова са срещите, обученията, семинарите. Да се подкрепяме взаимно и да създадем стила, и ритъма на своя екип. Наричат го учене в група.

Нашето време е време на екипната работа. Урокът, който ние българите учим в момента е не оцеляване, а самоосъзнаване и отваряне към другите, с което се обогатява цялото общество. Заедно сме много повече, отколкото  всеки поотделно. Познаваме синергизма в суперхраните и го изтъкваме като сила. Природните закони са валидни и за човешкото общество! Участваме в срещите и водим дистрибуторите от мрежата си на семинари и обучения не защото носим отговорност за тях, а заради отговорността към самите себе си и собственото си израстване. Моето е по-добро от твоето няма място в устремената лодка. Когато подкрепяш специално организираните обучения, срещи – ти си тук и сега, ти си в сърцевината на дейността, ти си част от високата енергия, наречена АкваСорс. Когато стоиш настрана и си казваш „хммм” – ти си в собствения си свят... Привлекателен ли си тогава? Ако те последват в изолацията, какво се случва с мрежовия ти бизнес?

Щом четеш тези редове, сме от едно тесто. Бил си повикан* да разбереш този начин на живот и изобилие. И скоро ще бъдеш разбран и избран от още повече хора. Днес, а може би винаги, ценността на човека се измерва с онова, което допринася за другите. Имаш капацитет да  разпространиш истинната и полезна информация, така че тя да стигне наистина до близки, приятели и техните приятели. И ще бъдеш възнаграден. Дори да си съвсем в началото или малко разочарован - не се отказвай: бъди активен, включително и в обученията. Постоянството винаги се отблагодарява!

 Виж програмата на срещите за март във фирмения бюлетин, в сайта или блога на твоя спонсор, или на неговия... Не пропускайте Пролетния национален семинар на 28 март в МОЛ „Парадайс” !

По-добър и по-успешен бизнес означава по-добър и по-приятен живот!

Ели Хорозова

*Извинявам се на жените, че пиша в мъжки род, но думата човек е в мъжки род

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация