Секрети на успешните №2

СЕКРЕТ №2

Успешният човек държи на думата си. Всеки има трудности и непредвидени обстоятелства в живота, важно е да се придържаме към принципа да изпълняваме обещанията си. Покритието между думи и дела дават на човека стойност. Нали точно заради това Ботев и Левски са толкова велики – защитават идеите си с най-ценното - живота. В нашето изпразнено откъм идеи време, като стил се настаниха нихилизмът, бръщолевенето, всезнайковщината, оплакването, оплюването, деструктивното поведение... И все пак има личности и в това общество, които ценят истината и държат да има покритие между думите и делата. Всички познаваме подобни хора в личния и деловия си път, и ги уважаваме затова, което са.

И това поведение е въпрос на избор. Мисля, че махалото се залюля в обратната посока и новите поколения държат да живеят в истина! И все повече ще се ценят личните качества.

Елементарен пример за стила на човека е анекдотът за закъсняващия англичанин – щом го няма вече 5 мин, значи си е счупил крака. Запитайте се не е ли израз на обратното обявени в бюлетина на АкваСорс срещи и партита да не се провеждат реално. Второ, важно е да няма заблуждаващи твърдения за лечение, за бърз успех и лесни пари...  Може да е просто, но не е лесно.

Друга подвеждаща практика, не само за самия човек, но и целия екип надолу и нагоре в мрежата, е купуването на директорско ниво. Лично аз съм против това и никога не съветвам някой да изпревари събитията. Воден от ентусиазма си човек може да реши, че щом  се качи на по-високия статут, нещата ще тръгнат от само себе си. Истината е, че докато нямаш опит, знания и самочувствие - няма как да станеш притегателен център за другите. Просто в мрежовия маркетинг капиталът не са парите, а собствената активност и изграждане на мрежа от доволни  клиенти. Повечето от които ще са абонати, а  ние им помагаме докато разберат всичко необходимо докато започнат да си пазаруват сами. Някои от тях ще изберат да работят като нас и с нас. Всеки е добре дошъл, такъв какъвто е, но нека не забравяме, че хората, които ни последват ще правят това, което правим и ние.  Или ще ни изберат точно заради покритието между думи и дела, защото могат да ни имат доверие и вяра. Мрежовия бизнес е перспективен именно заради свободата да бъдеш най-доброто от себе си. С уважение към всеки, който чете тези редове. Ели Хорозова                              

8 юли 2013

Още в тази категория: Секрети на успешните №1 »

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация