Секрети на успешните №1

Уж мрежовият маркетинг е за всеки, а сякаш  при някои хора нещата се случват по-лесно. Има ли секрети? От позицията на  17-те години в този бранш ще се опитам да подбера някои тънкости, които прилагат най-успешните ни дистрибутори. Ако вие имате какво да споделите – заповядайте, нека обогатим професията и с нашия опит. И така:

СЕКРЕТ №1

 

Още в първия ден на новия месец да направиш своя личен обем. Знаете, че единственото задължително условие за бонус в ЕвроБизнес-програмата на АкваСорс е да имаш 80 лични точки (PV). Разбирате ли каква магия е заложена в този акт? Не след като се съберат няколко поръчки и не в последния ден на месеца, както правят немалко хора. Още в началото му да заявиш на Вселената: Аз вярвам в моя успех от първия ден на месеца! Изпълнявам си условието и знам, че очакванията ми са изпълними!

Знаете ли, че фирмата подкрепя тази практика с т.нар. автоматична заявка? Всеки от нас може да подпише декларация, че възлага на АкваСорс всеки месец да изтегля от сметката му сумата за купуване (ако желае - и изпращане на даден адрес) на личния му обем, представляващ предварително избрани от нас продукти. Например, ако редовно си купувате Зелена енергия, Колактив 3, хималайска сол за пиене и смляна, това е достатъчно да покриете условието за личен обем от 80 QV. Просто попълвате в документа и в началото на всеки месец фирмата ще ви ги изпрати. Така дори да сте в чужбина или много ангажирани, никога няма да изпаднете в ситуация да търсите последния ден някой, който да ви добави 3 точки, заради които може да загубите целия си бонус. Мислите ли, че международна фирма като АкваСорс би го предложила на своите партньори, ако нямаше смисъл и не е работещо?!

Да си най-добрият си клиент и да направиш своя оборот още в първия ден на новия месец е дребна и на пръв поглед ритуална техника, но има много положителен заряд. Демонстрира силата на предприемаческия дух и вярата в собствения успех. Това самоподкрепящо действие наторява почвата и залага семената, от които ще избуят добрите резултати.  Затова не се учудвайте, ако още преди обяд на 1 юли сте срещнали Катя Пишманова, директор 3*,  в офиса на АкваСорс. Тя приключи юни, както обикновено с личен резултат над 3000 ( в случая 3532) QV. И не е била сама, нали? Имала е среща с най-активните  си  дистрибутори! Защото каквото прави и знае спонсорът, той го предава на хората след него. Но това вече е друг секрет. И затова, написа за вас: Ели Хорозова

2 юли 2013 г                                       

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация