Промоции за лято 2014 в нашата мрежа

Здравейте приятели, през октомври АкваСорс ще отбележи 20 г от своето създаване.  Очакват ни (доколкото знам на 12.10.14) есенен семинар с презентация на нов продукт през деня и съответстващо ярко вечерно тържество.

Безспорно, на семинарите за чисто нов продукт човек най-лесно усвоява информацията, а като бонус – освен по няколко подаръка, си тръгва зареден и с добра енергия, ентусиазъм и вяра в самия себе си. Комбинацията с рожденния ден ще е знаменателно преживяване. Ако не сте били на купон на АкваСорс – няма и през ум да ви мине с колко изненади и забавления ще ни зарадва фирмата!

Огромното ми желание е да споделим празника заедно с възможно най-голям брой хора от нашата група. Може да участвате и в двете срещи абсолютно безплатно - като подарък от мен за вас, ако се включите в следните промоции, от юни до септември:

Всеки нов дистрибутор, регистриран в рамките на 4-те месеца  от юни  до септември 2014, независимо от коя директорска група в нашата мрежа, ако в този период изгради група от 3-ма нови дистрибутори* и поне в 2 от месеците постигне 350 QGV, ще получи от мен ПОДАРЪК 3 билета за участие в есенния семинар+1 куверт за рожденния ден на фирмата.

  • Всеки нов директор в нашата мрежа, квалифицирал се в този период, и поддържащ активно дистрибуторско ниво в оставащите месеци до края на септември, освен бонус жизнен стандарт и подаръците от фирмата, получава от мен ПОДАРЪК 5 билета за семинара+1 куверт за тържеството, за да сподели празника със своя партньор или съратник.
  • Всеки дистрибутор от ЛИЧНАТА ми директорска група, който успее в 3 от месеците от юни до септември да акумулира поне 350 QGV и регистрира поне 3-ма нови дистрибутори* в своята мрежа, получава от мен ПОДАРЪК билет за семинара+куверт за купона. За хората от страната - заедно с нощувка и транспорт до мястото на тържеството.
  • Всеки директор от нашата мрежа, който се класира за откриването на офиса в Солун през септември – ПОДАРЪК 5 билета за семинара.
  • За всички директори 3*, активни поне 3 месеца от юни до септември - ПОДАРЪК  по 5 билета за семинара + 1куверт за рожденния ден на АкваСорс.
  • Всеки дистрибутор в нашата мрежа, направил  договор за АУТОШИП**-поръчка с офиса на АкваСорс до края на 2014 г, получава ПОДАРЪК от мен билет за есенния семинар.

МОЛЯ ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ:

*Важи само за новорегистриран дистрибутор с поне 1 поръчка в периода.

** Аутошип поръчка е подписване договор с АкваСорс за изпращане всеки месец на определен вид продукти, с което давате право на фирмата да изтегли от сметката ви точната сума и я задължава да ви изпрати поръчката до уговорената дата. Например, искате да си гарантирате задължителните 80 лични точки за получаване на бонус. Договаряте се с фирмата да ви изпраща автоматично до 10-то число Зелена енергия, Колактив 3 и хималайска сол, а тя си изтегля от вашата сметка сумата. При желание договорът се прекратява без уговорки, а също могат да се сменят продуктите.

***Заявките за класация в промоцията могат да подават директорите, спонсорите или самите дистрибутори. Знаете, че няма информация, която автоматично да отличи отговарящите на условиятата. Затова моля бъдете активни! Покритието на условията се гарантира чрез справка с АкваСорс. 

Пожелавам ви радостно, пълноценно изживяно лято!

Ели Хорозова

петък, 13 юни 2014 г

Още в тази категория: « Нашето предложение

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация