Темата е СВОБОДАТА

свобода, MLM, 3 мартДнес е 3 март, националният празник на България и всеки го празнува по своему, а темата е СВОБОДАТА. Мисля тази сутрин моето определение за свобода – съгласна съм, че тя е право на избор, но е и личен избор; свободата е отговорност - да, но за мен тя е осъзнаване на собствената самостойност и значимост – затова правиш избор и си отговорен. Във всяка епоха, във всяко време, във всеки етап от живота си човек прави този избор.

Всеки от нас е уникален, неповторим – вселена от качества и красота. Дали ще ги приспиш и ще бъдеш всеки ден един и същ, ще живееш дните като бройка в календара или ще ги превърнеш в събитие по пътя към растежа и самоосъзнаването - свободен си да избереш своята независимост и благосъстояние!

Можем да бъдем до теб и да помагаме. Включи се в нашите срещи, инициативи, обучения в София и страната.(Виж календар в началото)

 Или инициативите, организирани от отделните директори. Поискай своята индивидуална среща. Не се колебай - когато поемеш отговорност за живота си, няма какво да губиш, освен оковите! Ели Хорозова

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация