Как да стана дистрибутор?

Толкова е лесно да противодействаш на инерцията в живота с продуктите на АКВАСОРС!  Да си върнеш жизнената енергия и самочувствие, да укрепиш своите сили, устойчивостта на децата и по-възрастните членове на семейството. Продуктите се разпространяват на мрежов принцип единствено чрез консултанти - независими дистрибутори по системата франчайзинг за всеки (т.нар.персонален франчайз) в повече от 10 европейски страни, а чрез съдействието на офиса в Англия – и в целия свят.

Заповядайте, влезте в нашето общество, изберете си един от нас за спонсор – човек за връзка и помощ. Абонирайте се, за да ползвате цени на едро и промоции. Станете независим потребител на продуктите. Възползвайте  се с възможността за допълнителен доход във времето и другите предимства.

1. Купувате продуктите с 30% отстъпка, биокозметиката и другите средства за естествена хигиена с 25%, така както всички дистрибутори, но сте независим от тях.

2. Имате достъп до целия събран опит в приложението на продуктите и бизнес-обучение! 

3. Получавате помощ и съдействие, доколкото и когато са ви нужни - спонсорството се изразява чрез взаимопомощ и сътрудничество в екип.

4. Възможност за допълнителни доходи, която може да доведе до промяна в качеството и стила на живот.Ще получите нова съвременна финансова грамотност. Ако желаете да се възползвате, може за пръв път в живота ви да имате подкрепата на заинтересовани от успеха ви хора!

5.Ставате член на едно самоорганизиращо се общество по интереси, движено от общи предпочитания и достойна лична позиция към живота. Ние сме хора с различно образование, възраст и трудова заетост, направили избор към доброто здраве изобилието.

Нашата мрежа има клубове с обособена образователна и обучителна седмична дейност: „Здраве и водорасли” в Пловдив, Асеновград и Пещера, „Зелена енергия” в София и Белене, Горна Оряховица. Приятелите на АКВАСОРС от нашата мрежа може да намерите в Разград, В.Търново,Горна Оряховица, Варна, Лясковец,Бургас, Добрич, Пазарджик, Банско, Костинброд, Костенец, Ихтиман, Костинброд и из цялата страна. А също в Ню Йорк и навсякъде по света, където има българи: САЩ, Канада, Италия, Франция, ЮАР. Финландия, Холандия, Норвегия. Ще можете да работите на територията на целия  Европейския съюз, и някои страни, където АкваСорс има дейност - Кипър, Македония, Сърбия, Словения, Хърватия, Русия и Казахстан, Румъния!

6. Нямате никакви ангажименти за оборот или продажба – фирмата уважава личния избор на своите клиенти да бъдат дистрибутори или само абонати. Внимание - абонаментът е пожизнен и се унаследява.

7. С подписването на договора, на посочения адрес получавате месечния бюлетин на фирмата - информация за промоциите на продукти в месеца, новости, коментари, график на презентациите, интересните срещи с наши и международни лектори, видни специалисти и учени, а също за предстоящите тържества и купони.

КАК ДА СТАНА ДИСТРИБУТОР?

1. Желанието за записване в международната ни мрежа се осъществява с формуляр-договор, който можете да получите от нас - като се свържете с мен, изтеглите от сайта( PDF формат), или от избрания от вас местен лидер. Просто се обадете и заявете желание!

2. Попълненият договор се внася в офиса на АкваСорс  - лично, с писмо или куриерска поща – аз или човекът, който ви е запознал с тази възможност, с удоволствие ще ви помогнем за цялата процедура, но не пречи и сами да го направите.

3. Договорът ще стане активен и ще получите своя индивидуален номер само при условие, че внесете дистрибуторската такса – за България от 40 лв, ако ще пътува + 5,20 лв опаковка и куриерска доставка. Не пропускайте възможността за поръчка на продукти на дистрибуторски цени веднага с тази транспортна такса. Информирайте се за специалните промоции за дистрибуторите и особено за нов абонат. След регистрацията получавате достъп до он-лайн магазина на АкваСорс с преференциални цени на доставка и подаръци. За да ползвате он-лайн магазина на АкваСорс трябва да сте регистрирани в мрежата.

ПРИ БАНКОВ ПРЕВОД до 150 лв се заплаща 5,20 лв,

от 150 лв до 350 лв - 6,50 лв,

от 350 лв до 600 лв - 7,80 лв.

4.Заповядайте на лекциите и срещите, пишете, звънете, бъдете активни, за да имате максимална полза.

Като хора с чисти сърца, с хората от цялата ни група  умеем да се веселим, да танцуваме, обожаваме да опознаваме нови места и особено да пътешестваме. Приятелите от нашата мрежа се прекланят пред красотата на родната природа и всяка година организираме посещения, срещи, семинари на забележителни места в страната. (Повече виж в Стил на живот) Традиционно в началото на лятото отдаваме почит на Рилската обител, където зареждаме дробовете и душите... Почти всяка година пътуваме заедно до непосетена досега световна забележителност. Може да сте сред тези активни и добронамерени хора.

Защо да стана дистрибутор е въпрос на избор. Ползването на цени на едро и специални промоции за продуктите е най-малкото. Ако за вас това е достатъчно - няма какво да ви притеснява - оставате пожизнен абонат с безплатни консултации. Все пак идвайте на лекциите и срещите, поискайте полезна литература - това ще ви помогне да опознаете продуктите по-бързо и да се възползвате максимално от техния потенциал. 

Но ако искате да бъдете полезен не само на себе си, а и на другите хора край вас - включете се в обученията и разберете повече за системата. Ще останете приятно изненадан колко лека, приятна и личностно издигаща е работата като дистрибутор на АкваСорс. Единственото, което се очаква от вас е да споделяте своя или чужд опит и да продължите да поддържате приятелски отношения с хората. Това го може всеки. Въпросът е иска ли да получава пари за опита и добродушието си. Вашите приятели имат нужда от тази информация за по-добро здраве и допълнителни доходи. Ако вие не им кажете, друг ще го направи!

Изборът е ваш! Очакваме ви! Ели Хорозова, Екзекутивен директор в АкваСорс
Още в тази категория: Темата е СВОБОДАТА »

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация