Бизнесвъзможности

Промоции за лято 2014 в нашата мрежа

Здравейте приятели, през октомври АкваСорс ще отбележи 20 г от своето създаване.  Очакват ни (доколкото знам на 12.10.14) есенен семинар с презентация на нов продукт през деня и съответстващо ярко вечерно тържество.

Безспорно, на семинарите за чисто нов продукт човек най-лесно усвоява информацията, а като бонус – освен по няколко подаръка, си тръгва зареден и с добра енергия, ентусиазъм и вяра в самия себе си. Комбинацията с рожденния ден ще е знаменателно преживяване. Ако не сте били на купон на АкваСорс – няма и през ум да ви мине с колко изненади и забавления ще ни зарадва фирмата!

Огромното ми желание е да споделим празника заедно с възможно най-голям брой хора от нашата група. Може да участвате и в двете срещи абсолютно безплатно - като подарък от мен за вас, ако се включите в следните промоции, от юни до септември:

Продължава...

Темата е СВОБОДАТА

свобода, MLM, 3 мартДнес е 3 март, националният празник на България и всеки го празнува по своему, а темата е СВОБОДАТА. Мисля тази сутрин моето определение за свобода – съгласна съм, че тя е право на избор, но е и личен избор; свободата е отговорност - да, но за мен тя е осъзнаване на собствената самостойност и значимост – затова правиш избор и си отговорен. Във всяка епоха, във всяко време, във всеки етап от живота си човек прави този избор.

Всеки от нас е уникален, неповторим – вселена от качества и красота. Дали ще ги приспиш и ще бъдеш всеки ден един и същ, ще живееш дните като бройка в календара или ще ги превърнеш в събитие по пътя към растежа и самоосъзнаването - свободен си да избереш своята независимост и благосъстояние!

Можем да бъдем до теб и да помагаме. Включи се в нашите срещи, инициативи, обучения в София и страната.(Виж календар в началото)

Продължава...

Честита Баба Марта!


Честита Баба Марта!Кураж и благоденствие за всеки! Нека посрещнем новата Пролет здрави и вдъхновени да подобрим живота си. Още сме в началото на  2012 г, предстои ни цветното възраждане на природата, а топлината на слънцето и надеждата ще ни помогнат да надградим започнатото и посеем семената на следващите постижения. Стига да го искаме и вярваме – всичко е в нашите ръце! Животът го доказва всеки ден.

Не забравяйте, че  винаги може да разчитате на водораслите да ви повишат енергията и самочувствието. Както всеки месец, така и сега може да разчитате на промоции и намаления. А защо пък да не се възползвате от отворената възможност на АкваСорс за допълнителен доход, нови подаръци и преживявания в подбрана среда?! Достатъчно е да намерите няколко нови приятели, които ще харесат продуктите и да им покажете, че и те могат да направят същото.

С всеки изминал ден хората се приближават все по-близо до идеята да са здрави с правилни действия и осъзнато  хранене.

Продължава...

В очакване на новата пролет!

MLM,Сн.Ели ХорозоваЗимата отпуска примката и всеки ден ни приближава до новата пролет в живота ни... Днес в трамвая се видях с една позната и между другото жената продума, че я чакат само тъжни дни - децата се оженили, тя останала самичка, сметките и цените поскъпват непрекъснато, и тя не може да си позволи никаква радост. После се обадих на моя приятелка за рожденния ден, между другото 10 години по-млада от мен, и на нея толкова й се видя странно моето пожелание за два пъти по-голямо благополучие, здраве и успех, че се засмя от неудобство. Така ли мислиш, ми отвърна.

Казано е – ние сме творци на нашата реалност. От гледна точка на мозъка нашите мисли и представи излъчват енергийни вълни, чието трептене съответства на други вълни с подобна сила. Ето така привличаме нещата, за които мислим. Обикновено ние мислим за онова, което ни тревожи и искаме да избегнем, и тъй като то доминира в мислите ни, привличаме онова, което не желаем.

Предизвикателният на пръв поглед Ранди Гейдж, срещата с когото се отложи за 28 април, извежда като есенция на своя жизнен опит справянето със собствените негативни вярвания и програмирането за недоимък и ограничения. Програмиране, което се отпечатва в  нашето подсъзнанието още от детството. Кой не знае твърденията:

  • Беден, но честен
  • Пари при пари отиват
  • Бедните са добри, богатите са лоши
  • Богатите лъжат, мамят и крадат
  • Твърде съм млад/стар
  • Хората с пари не са щастливи и пр.

Живей като другите и бъди благословен, се казваше една книга (на Мирон Иванов). За повечето хора това означава свързвай с мъка двата края – така правят всички! И ти става някак леко - щом е така, значи не сме отговорни за живота, който не ни харесва! Да бъдем реалисти – си казват те - ние сме обикновени хора, и се оттеглят от мечтите си и поставят под въпрос правото си на здраве, щастие и просперитет.  И така “отминавате предоставилата ви се страхотна бизнес-възможност, правите нещо, за да ви уволнят, пристрастявате се към алкохола, съсипвате си брака или ви обземат толкова силни съмнения в самия себе си, че отстъпвате и се оттегляте при първи признак за настъпващи проблеми. А най-силно пострадалият от всичко това е вашето самоуважение” (Р.Г.)

Продължава...

Избери мрежовия маркетинг или напред към зрелостта

MLM_ili_zrelosttaАко не се чувствате сигурни или удовлетворени на работното си място, все още преживявате загубите, нанесени от прехода или се чудите как да се освободите от тежкото бреме на месечните сметки – вслушайте се в нашето предложение, захванете се с мрежов маркетинг. МЛМ е занимание за смели хора, готови да променят живота си. Една неоспорима доказана, и предпочитана днес възможност да добавиш смисъл и съдържание на дните, нови качествени приятели, задълбочени знания, заслужено изобилие. Нужна е само малко смелост, за да преодолееш естествената си срамежливост, да напуснеш утъпкания път, да пробваш, да се довериш, да преодолееш болката от отхвърлянето или истината...

Както казва Морган Скот Пек  малко хора разбират какво е това смелост:

- Повече си мислят, че да си смел означава да не се страхуваш. Отсъствието на страх не е смелост, а някакъв вид мозъчно увреждане. Смелостта е способност да продължиш, въпреки страха или болката. Ако го сториш, установяваш, че преодоляването на страха не само те прави по-силен, но и представлява голяма стъпка напред към зрелостта. А какво точно е зрелостта? Когато пишех “Изкуството да бъдеш бог”, макар че описах доста незрели хора, така и не дефинирах зрелостта. Струва ми се обаче, че обща характерна черта на повечето незрели хора е, че седят бездейни и се оплакват, че животът не отговоря на изискванията им. Както пише Ричард Бах “ако защитавате своите ограничения, никога няма да се отървете от тях”. А за малцината напълно зрели хора е характерно, че смятат за свое задължение – дори за чудесна възможност – да отговарят на изискванията на живота. (Изкуството да бъдеш бог-2, Морган Скот Пек, Изд.Кибеа)

Нашият избор е АкваСорс и всеки ден ни носи нови потвърждения за правилността му. Информирайте се, това не боли. Боли пропиленият живот. Ели Хорозова

Продължава...
Абонамент чрез RSS

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация