ЦЕЛЕБЪР

ЦЕНТЪР ЗА ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО, БЛАГОПОЛУЧИЕ И ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ

Култура на по-здравословен начин на живот със суперхрани, хранителни добавки и натурални средства за лична грижа. Съдействие на хората да се чувстват здрави, жизнени и енергични, с по-добра грамотност и контрол над нещата, които влияят върху здравето и самочувствието. 

За по-инициативните, за хората, които не се примиряват с обстоятелствата -  възможност да разкрият и отключат своя потенциал. Да изградят в свободното си време, с наша помощ, своя територия на собствен бизнес, по-добър живот в здраве и споделено благополоучие.


Ели Хорозова
Адрес:
София 1527, ул.Екзарх Йосиф 82

E-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Мобилен:
0888 84 68 30
Телефон:02 423 28 03
SKAPE: Eli_Horozova
https://www.facebook.com/celeber.net/
 

Aко за пръв път посещавате този сайт, ви приветствам с интереса към темите! Тук може да срещнете идеи за намаляване на токсините и излишното тегло, за подобряване храненето на дълбоко вътрешно ниво чрез продуктите на АкваСорс, а оттам корекция и баланс на физическото и психическо състоянието. Имате шанса да се запознаете с една, пробвана от нас работеща възможност за развиване на собствен бизнес и начин за постигане ново качество на живот.

Ако изберете да сте само клиент или абонат, ползващ суперхраните, хранителните добавки на АкваСорс и сертифицираните средства за хигиена и лична грижа - също сте наш приятел. Ще бъдете възнаграден за избора си не само с по-добро здраве и естествена красота. Ще попаднете в общество на целенасочени хора с вкус към природата и свободата. Колкото до мен - аз съм Екзекутивен директор в АкваСорс, помагам на хората да постигнат своите желания, а това е сайт на моята мрежата от доволни дистрибутори и клиенти.

Така се случи в съдбата ми – учих за инженер, станах журналист. Бях завинаги диспансеризиран пациент – днес съм посветена на осъзнатия здравословен начин на живот и естествено хранене, предпоставка за пълноценна изява и изобилие. Вместо четирите стени с изглед към телевизора, сега съм заобиколена с много хора, които изповядват любов към живота и отговорност към съдбата си. Днес моята мисия е да помагам на другите да стигат по-бързо до полезната информация и практика, да проминят живота си към по-добро. Наричат този процес на осъзнаване" новата Wellness революция" и ние я приветстваме. Така,че този сайт е за всички, които търсят нова гледна точка. Ако искате да я сравните с вашата – сигурно е за единомишлениците. Ако те съвпадат – значи е за приятелството. Ако искате да научите нашия път към доброто здраве – за осъзнатите. Имате нужда да подобрите и финансовото си положение и финансова култура? Тогава е за инициативните. Ще се присъедините ли? Изборът остава за вас. Нашият екип е убеден, че никой друг не може да промени живота ни вместо нас!

*Celeber (лат) има смисъл на оживен, посещаван; празничен, прочут (verba celebria – често употребявани думи). Подобен смисъл имат и неговите производни : celebration – многочислено събрание, тържествено празнуване; celebro – подкрепям, много се занимавам, често употребявам, говоря, разпространявам, разгласявам... Такава и задача му възлагам. Добре дошли! Ели Хорозова

Абонамент за новини

Гарантираме, че не споделяме или продаваме вашите данни на 3-ти лица. Виж: Нашите Условия за поверителност
Условия

Вход

регистрация